Si guanyen els del NO (p.s.)

Fa uns dies deièm q així com els partidaris de la independència ens estem centrant molt a explicar-ne els perquès, i a destacar-ne els beneficis de tota mena que comportarà, també caldria explicar amb tanta o més insistència, què ens espera si surt el no.

Perquè, tornem-hi, hi ha un abans i un després dels fets de setembre i l’Estat espanyol,si en surt victoriós, ens passarà la factura en forma d’un ofec econòmic encara més gran, un setge polític i judicial que es voldrà definitiu, i una ofensiva cultural amb que pretendrà deixar encarrilar per sempre el problema catalán.

I tot plegat ja ha començat. Si abans d’ahir era amb la reforma educativa, ara torna a ser amb el corredor central de mercaderies, un veritable escàndol internacional al que no pretenen renunciar: ara menys que mai.

http://www.elconfidencial.com/espana/2012/10/09/historico-pacto-pppsoe-que-desvia-inversiones-de-la-ue-fuera-de-pais-vasco-y-cataluna-106959/

Tan significatiu o més que el biaix de l’article, ho són els comentaris.

Això és el que ens espera si guanyen els del no.

(Actualització 10 d’octubre): el Ministre d’educació, toros i cultura, ha reconegut, obertament, davant el Congrés espanyol, que el seu objectiu és españolizar los alumnos catalanes.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.